Новини

  • 23 черв
  • 00:39
  • 399 переглядів
друк

Карлос де Пена: «За таке порушення арбітр зобов'язаний призначати пенальті»

Автор переможного м’яча у ворота «Колоса» Карлос де Пена дав експрес-коментар після гри в ефірі FootballHub.

- Гра з «Колосом» видалася дуже непростою. Суперник грав добре. Матч вийшов незвичайним, адже було призначено цілих чотири пенальті, таке рідко трапляється. До позитиву можна віднести те, що ми взяли три очки і продовжуємо утримувати друге місце. Для нас це важливо, тому що нам необхідно завершити чемпіонат у двійці.

- Чи справедливо був призначений останній пенальті?

- Звичайно, там був чистий пенальті. Суперник потягнув мене за футболку. Я сказав про це арбітру. Він спочатку не повірив, але завдяки системі VAR переконався, що я мав рацію. Так, фол не був надто грубим, але, згідно з правилами, за таке порушення арбітр зобов'язаний призначати 11-метровий.

СПОНСОРИ І ПАРТНЕРИ